Lenktas skaidrus apsauginis grūdintas stiklas telefonui Samsung S9 Plus "Nano Optics 5D UV Glue" (stikliukas klijuojamas naudojant ultravioletinę lempą)

Prekės kodas
19512

Availability: Sandėlyje yra

799 
ARBA

Pristatymo laikas: 1-2 darbo dienos

Lenktas skaidrus apsauginis grūdintas stiklas telefonui Samsung S9 Plus "Nano Optics 5D UV Glue" (stikliukas klijuojamas naudojant ultravioletinę lempą)
Aprašymas

Išsamiai

Stikliukas klijuojamas naudojant ultravioletinę lempą

Gamintojas naudojo šiuolaikinę stiklo surinkimo technologiją, kurią sudaro klijų klijavimas ir ultravioletinės spinduliuotės kietėjimas, naudojant UV lempą .Ypatingai aukštas 9H stiklo kietumas (atsparumo lygis) yra labai atsparus įbrėžimams. Be to, specialioji oleofobinė danga apsaugo stiklą ir sumažina pirštų atspaudų kiekį, kuris gali likti ekrane. Stiklas yra visiškai skaidrus, užtikrina visišką skaidrumą ir neturi įtakos ekrano jautrumui . Saugus stiklas, nesudūžta į mažus ir aštrius gabaliukus.
Naudojimo instrukcija su UV lempą:
1 .Po ekrano valymo klijus iš aplikatoriaus supilkite ant telefono ekrano.
2. Kruopščiai ir lygiai uždėkite grūdintą stiklą ant ekrano (nespauskite ir nelieskite ekrano, klijai automatiškai prilimpa prie stiklo).
3. Lipnios absorbcijos procesas trunka apie 3 minutes (nelieskite jo).
4. Naudodami sausą šluostę švelniai nuvalykite išsiliejusius klijus (jei yra likučio klijų, galite juos išvalyti po kietėjimo, bet neperspauskite ekrano apsaugos arba nelieskite jo prieš kietinant).
5. Naudokite UV lempą, kad sutvirtintumėte ekrano apsaugą, pradedant nuo viršutinės, vidurinės ir apatinės dalies, po 90 sekundžių.
6. Po kietėjimo naudokite drėgną šluostę, kad išvalytumėte išsiliejusius klijus.
Prieš pilant klijus ant ekrano būtina uždengti visas ertmes į kurias gali patekti klijai, kad nepažeisti telefono.

Toksiški klijai
Patarimas:Jei pirmą kartą klijuojate UV apsauginį stiklą, tai geriau nuneškite į mobiliųjų telefonų servisą ir duokite meistrui užklijuoti.
Komplektacijoje yra UV spindulių lempos

Kompletacijoje nėra Type C laido

Dėmesio! Būkite ypač atsargūs, kai klijuojate, kad išvengtumėte mikrofono ir garsiakalbių užliejimo.

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Papildoma Informacija

Papildoma Informacija

Pristatymo laikas 1-2 darbo dienos